Warmte Netwerk Westland werkt!


In juni 2021 mochten wij voor Juva Energy uit het Westland een mooi nieuw logo creëren voor een interessant samenwerkingsverband: Warmte Netwerk Westland (WNW). Destijds nog heel pril, maar wel heel logisch dat er een volgende grote stap richting een duurzame warmtevoorziening in Zuid-Holland gemaakt zou worden. Om dit echt in grafische zin handen en voeten te geven (daar zijn wij van), hebben wij destijds een eenvoudig maar herkenbaar logo en huisstijlonderdelen gemaakt waarmee de nieuwe samenwerking goed op de kaart kon worden gezet.

We brengen dit nu pas naar buiten omdat er onlangs een aantal belangrijke samenwerkende partners een intentieverklaring hebben getekend op het World Energy Congress in Rotterdam. (Lees hier het volledige artikel van warmte netwerk westland)

(beeld: MartensMultimedia)

Warmte Netwerk Westland, Aardwarmte Vierpolders, Deltalinqs, EBN, Greenport West-Holland, Havenbedrijf Rotterdam, InfraCo, Uniper Benelux en WarmtelinQ hebben als doel het optimaal benutten van havenrestwarmte, aardwarmte en warmteopslag. Prachtig toch? Eigenlijk de kroon op ons werk. We kunnen echt zeggen: warmte netwerk westland werkt!

Nog een leuk detail: ter introductie mochten we destijds tevens een uitgebreide video maken waarin het waarom van warmte netwerk westland wordt uitgelegd. We zijn er trots op! bekijk de video in ons portfolio.

Ook interesse in het mooi vastleggen van jouw initiatief of proces?
Of op zoek naar langdurig bruikbare grafische vormgeving?

Wij zijn er klaar voor! >> contact ons gerust en vrijblijvend.

(screen capture video WNW)